داراییهای فرهنگی
- 
	
			فرهنگی و هنری > گردشگری و میراث  «یئددی لشکر»؛ کوکوی سنتی تبریز با طعمی از خاطره و هویت خانوادگی[ad_1] ارتباط فردا: کوکو یکی از قدیمیترین غذاهای ایرانی است که از گذشته تا اکنون بهعنوان غذای ظهر یا شام… بیشتر بخوانید »
- 
	
			فرهنگی و هنری > گردشگری و میراث  از ملاقهزنی تا رمضو خوانی[ad_1] آیینهای محلی، جلوههایی از باورها و فرهنگ دیرینه مردمان هر سرزمیناند که در گذر زمان به یادگار ماندهاند. خراسان… بیشتر بخوانید »
- 
	
			فرهنگی و هنری > گردشگری و میراث  «مَلَسه»؛ شکلات سنتی برای نوروز[ad_1] رائد ناصریفر، معاون میراث فرهنگی استان ایلام با تأکید بر اهمیت این خوراکی محلی در بین مردم این خطه،… بیشتر بخوانید »
- 
	
			فرهنگی و هنری > گردشگری و میراث  مراسم «عروسی پیرشالیار» در اورامان آغاز شد[ad_1] گلان فرزامی، معاون میراث فرهنگی استان کردستان در گفتوگو با ایسنا درباره مراسم آیینی «عروسی پیرشالیار» که هر سال… بیشتر بخوانید »
- 
	
			فرهنگی و هنری > گردشگری و میراث  آشنایی با چند غذای سنتی از شرق ایران[ad_1] فریبا کاهنی، کارشناس و مسئول ثبت میراث ناملموس استان خراسان جنوبی با معرفی این سه غذای سنتی، به ایسنا… بیشتر بخوانید »
- 
	
			فرهنگی و هنری > گردشگری و میراث  «عزاداری کمر به کمر»؛ آیین ۴۰۰ ساله[ad_1] هانی رستگاران، مسئول ثبت آثار ناملموس استان سمنان و پژوهشگر فرهنگعامه درباره آیین عزاداری یکی از روستاهای سمنان با… بیشتر بخوانید »
- 
	
			فرهنگی و هنری > گردشگری و میراث  چایشیرینی؛ سوغات ۱۵۰ ساله[ad_1] علی فلسفی میاندوآب ـ مردمشناس و مسئول میراث ناملموس آذربایجان شرقی ـ درباره این شیرینی سنتی به ایسنا گفت:… بیشتر بخوانید »
- 
	
			فرهنگی و هنری > گردشگری و میراث  «برفی کردن» در ایران و تاجیکستان[ad_1] به گزار ایسنا، این آداب و رسوم، همراه با ادبیات و موسیقی، میراث فرهنگی ارزشمندی هستند که نهتنها لحظههای… بیشتر بخوانید »
- 
	
			فرهنگی و هنری > گردشگری و میراث  چرا روز پس از «شب چله» را تعطیل نکنیم؟[ad_1] ارتباط فردا: «یلدا»، این آیین کهن و ملی ایرانی، همواره نماد امید، پیروزی روشنایی و پیوند خانوادهها بوده است. شب… بیشتر بخوانید »
- 
	
			فرهنگی و هنری > گردشگری و میراث  «یلدا» اشتباه است؟[ad_1] بحث درباره «یلدا» و «چله» به جنبههای زبانی، تاریخی و فرهنگی این دو واژه برمیگردد. هر دو اصطلاح به… بیشتر بخوانید »