داراییهای فرهنگی
-
فرهنگی و هنری > گردشگری و میراث
«یئددی لشکر»؛ کوکوی سنتی تبریز با طعمی از خاطره و هویت خانوادگی
[ad_1] ارتباط فردا: کوکو یکی از قدیمیترین غذاهای ایرانی است که از گذشته تا اکنون بهعنوان غذای ظهر یا شام…
بیشتر بخوانید » -
فرهنگی و هنری > گردشگری و میراث
از ملاقهزنی تا رمضو خوانی
[ad_1] آیینهای محلی، جلوههایی از باورها و فرهنگ دیرینه مردمان هر سرزمیناند که در گذر زمان به یادگار ماندهاند. خراسان…
بیشتر بخوانید » -
فرهنگی و هنری > گردشگری و میراث
«مَلَسه»؛ شکلات سنتی برای نوروز
[ad_1] رائد ناصریفر، معاون میراث فرهنگی استان ایلام با تأکید بر اهمیت این خوراکی محلی در بین مردم این خطه،…
بیشتر بخوانید » -
فرهنگی و هنری > گردشگری و میراث
مراسم «عروسی پیرشالیار» در اورامان آغاز شد
[ad_1] گلان فرزامی، معاون میراث فرهنگی استان کردستان در گفتوگو با ایسنا درباره مراسم آیینی «عروسی پیرشالیار» که هر سال…
بیشتر بخوانید » -
فرهنگی و هنری > گردشگری و میراث
آشنایی با چند غذای سنتی از شرق ایران
[ad_1] فریبا کاهنی، کارشناس و مسئول ثبت میراث ناملموس استان خراسان جنوبی با معرفی این سه غذای سنتی، به ایسنا…
بیشتر بخوانید » -
فرهنگی و هنری > گردشگری و میراث
«عزاداری کمر به کمر»؛ آیین ۴۰۰ ساله
[ad_1] هانی رستگاران، مسئول ثبت آثار ناملموس استان سمنان و پژوهشگر فرهنگعامه درباره آیین عزاداری یکی از روستاهای سمنان با…
بیشتر بخوانید » -
فرهنگی و هنری > گردشگری و میراث
چایشیرینی؛ سوغات ۱۵۰ ساله
[ad_1] علی فلسفی میاندوآب ـ مردمشناس و مسئول میراث ناملموس آذربایجان شرقی ـ درباره این شیرینی سنتی به ایسنا گفت:…
بیشتر بخوانید » -
فرهنگی و هنری > گردشگری و میراث
«برفی کردن» در ایران و تاجیکستان
[ad_1] به گزار ایسنا، این آداب و رسوم، همراه با ادبیات و موسیقی، میراث فرهنگی ارزشمندی هستند که نهتنها لحظههای…
بیشتر بخوانید » -
فرهنگی و هنری > گردشگری و میراث
چرا روز پس از «شب چله» را تعطیل نکنیم؟
[ad_1] ارتباط فردا: «یلدا»، این آیین کهن و ملی ایرانی، همواره نماد امید، پیروزی روشنایی و پیوند خانوادهها بوده است. شب…
بیشتر بخوانید » -
فرهنگی و هنری > گردشگری و میراث
«یلدا» اشتباه است؟
[ad_1] بحث درباره «یلدا» و «چله» به جنبههای زبانی، تاریخی و فرهنگی این دو واژه برمیگردد. هر دو اصطلاح به…
بیشتر بخوانید »